Читателка на Plovdiv24.bg се свърза с редакцията ни, за да ни сподели

...
</TD
>Читателка на Plovdiv24.bg се свърза с редакцията ни, за да ни сподели
Коментари Харесай

Пловдивчанка: Проблемът е много наболял

Читателка на  Plovdiv24.bg  се свърза с редакцията ни, с цел да ни показа за проблем, който е в действителност е наболял и който от много дълго стои неуреден по думите ѝ. Ето какво ни написа тя:

Здравейте, 

Проблемът е доста наболял в този квартал /поне мен персонално ме боли/. Ще приложа фотоси от региона зад бул. " Васил Априлов " 136, където трайно /вече повече от година/, се образува бунище. Има три контейнера за общи боклуци, които очевидно са незадоволителни, защото се извозват всяка заран, само че на идната заран още веднъж са претъпкани, тъй че отпадъци се изхвърлят и към тях.

Това, което повече ме смущава, че контейнерите се местят съвсем по средата на пътя и зад тях се изхвърлят всевъзможни мебели, дюшеци, тоалетни чинии и така нататък, чието място, несъмнено, не е там. 

На фотосите, които адресирам зад контейнерите са събрани сухи клончета, които обаче са там най-малко от една седмица. Не знам в чия компетентност е това и за какво всичко, което е към контейнерите си остава там. Надявам се да помогнете за този проблем. 

Ако и вие станете очевидци на нещо, което съгласно вас заслужава да бъде оповестено, можете да ни изпращате сигнали, фотоси и видеа на електронната ни поща , на телефон 0886 598 267 или на фейсбук страницата ни 
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР